Me voy con vosotros para siempre de Fred Chappell

Suposo que quan obro un llibre del Asteroide tinc les espectatives molt altes, potser per aquesta raó Me voy con vosotros para siempre m’ha decebut una mica. Si bé les primeres pàgines resulten divertides, l’humor de Fred Chappel es fa una mica reiteratiu a mesura que avança el llibre. Això no treu que tingui moments especialment brillants, amb diàlegs sucosos i situacions realment hilarants.

Jess és un nen d’una família de pagesos de Carolina del Nord. La seva és una família una mica peculiar: el pare d’en Jess és un bromista més immadur que el seu fill, la mare d’en Jess és mestra al poble i en el relat brilla per la seva absència, l’àvia és una rígida matriarca que els fa anar a tots drets, en Johnson Gibbs, un noi orfe que ve a viure amb la família, i a cada capítol reben la visita d’algun tiet, com més va més estrambòtic.

Chappel pretén fer un homenatge a la vida senzilla del món rural, al vitalisme un xic barroer del seu pare, a les excentricitats de l’Amèrica profunda… Però en un relat força irregular, amb uns personatges que -excepte l’àvia i en Johnson- resulten a voltes inversemblants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s