TV3… La seva

 

Després de seguir per TV3 el recent viatge de Benet XVI he arribat a la conclusió que el Sant Pare ha visitat Gran Bretanya per escampar l’escàndol de la pederàstia per Europa, per rebre crítiques sobre les despeses del seu viatge i per provocar manifestacions de gays i lesbianes contra la doctrina catòlica sobre l’homosexualitat. Segons la televisió pública de Catalunya, el fet que per primera vegada un Papa fos convidat per la reina d’Anglaterra no té cap rellevància històrica. La beatificació de John Henry Newman i l’espectacular augment de catòlics a l’illa –ni més ni menys que un 20% en aquests darrers 10 anys– no són més que un fet anecdòtic a jutjar pel poc pes que han tingut en les cròniques de l’Anna Jover.

Preveient el que pot passar davant la propera visita del Papa a Barcelona, potser algú hauria d’informar a la Corporació Catalanade Radio i Televisió que el papa no ve a Catalunya a escalfar la pre-campanya, que en Gaudí no era gay i que els diners del viatge papal són finançats per milers de persones que cada any marquem la casella de la declaració de la renda per l’Església Catòlica.

Tan de bo existís també una casella per deixar de pagar amb els nostres impostos una televisió pública que enlloc d’informar ens adoctrina.

 

 

3 thoughts on “TV3… La seva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s