Silenci…

Ja fa dies que tenia el bloc en silenci. Cap publicació, cap video, cap suggeriment literari… No és que m’hagi oblidat de vosaltres, és que tenia entre mans 1000 embolics i el bloc és el que feia 1001. Ara Soma torna a ocupar la posició 1000 perquè un dels embolics ja ha quedat finiquitat: la plana web del tempir. La veritat és que m’ho he passat molt bé aprenent a fer anar el Joomla i descobrint un món -el del php- que té unes possibilitats infinites. Una de les coses que més m’ha agradat és que no he tingut cap dubte que no hagi trobat la solució en els fòrums especialitzats. Només calia copiar textualment un missatge d’error i col·locar-lo entre cometes al Google per trobar centenars de discussions oferint alguna explicació. Em meravella aquesta mena de solidaritat entre tots els cibernautes, aquesta xarxa que sobrepassa nacions, cultures i credos. Potser no es poden extreure conclusions d’aquesta nimietat, però tinc la impressió que, gràcies a la xarxa, com més va la humanitat és va fent una realitat mes palpable.

Posted in General

3 thoughts on “Silenci…

  1. Curiós el que es troba (i es busca) per internet. En l’últim viatge, a Panamà, vaig poder escoltar que una colla d’amics va buscar al YouTube “cómo encender barbacoa” perquè no els hi sortia bé. Un d’ells tenia la màxima següent: “el problema que et surgeixi a tu, sempre li haurà surgit a algú altre abans”.
    Benvingut de nou!!!

  2. Roigsss! Esteu a tope!
    Nico, aviat t’arribarà material. Paraula.
    Marc, seria massa pretensiós pensar que som capaços d’inventar un nou problema! …Però jo no he hagut d’anar a Panamà per aprendre-ho! Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s