La chica de ayer…

Antonio Vega va ser un dels millors cantautors del pop-rock espanyol de tots els temps.  La cançó més coneguda de tota la seva producció  és “La chica de ayer”, una cançó mínima, amb una tonada nostàlgica que ens parla d’una noia que veiem des de la nostra finestra i que mai més tornarà a ser com abans, perquè el temps ens canvia i perquè les percepcions s’idealitzen quan mirem el passat. Per això em va agradar cantar aquesta cançó dissabte, potser perquè darrerament he pres més consciència que mai que el temps passa, que el món al voltant nostra canvia amb nosaltres i que cal començar noves etapes amb la mateixa ilusió que el primer dia…
L’Antonio Vega ens va deixar l’any passat després d’un llarg procés de degradació personal a conseqüència de la seva addicció a l’heroina; una droga que va acabar primer amb la seva creativitat, després amb la seva salut i finalment amb la seva vida. Aquest és el nostre humil tribut.

No us perdeu (cap al minut 4 de cançó) quan en Marc, el bateria, agafa el mòbil i escriu un missatge… Sense perdre el ritme! Increible!

5 thoughts on “La chica de ayer…

  1. Camaleó!!! No te’n riguis que ja començo a tenir ofertes!!! Estem buscant un nom pel grup i de moment està prenent força el de “El brazo de Cervantes” o “El panto de lemanco”.

  2. I també deixa’m dir que l’Antonio Vega és dels pocs cantants que et donen la sensació que realment estaven de tornada de tot, que no era una careta com altres. A tu et passa alguna cosa dolenta i penses “segur que l’Antonio Vega té una cançó que parla d’això”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s