Arribar a temps…

En Carles em va fer arribar un altre títol amb una observació: “Aquesta pel·lícula l’haurien de veure tots els adolescents”. Després de veure el film penso que aquesta és una pel·lícula que haurien de veure tots els pares, sobretot els qui tenen filles adolescents. Trobo que la trama és massa escabrosa per un públic juvenil i el missatge va més aviat dirigit als pares, perquè en el fons Trust (David Schwimmer, 2011) parla de la comunicació en el si de la família i dels estranys mecanismes que poden fer que un adolescent tingui més confiança en un desconegut que en els qui l’estimen.

L’Annie és una nena de 14 anys (magnífica caracterització de l’actriu Liana Liberato) que ha fet amistat a través d’un xat amb en Charly, un suposat noi de 16 anys. Mica en mica aquesta relació es va fent cada cop més absorvent mentre els pares, Clive Owen i Catherine Keener –com sempre impecables–, viuen la seva vida, capficats en els quotidians problemes professionals i familiars.

De ben segur que ja us imagineu la resta, però us asseguro que no és un thriller convencional, perquè Trust se centra sobretot en les relacions personals, en els errors que els pares poden cometre amb tota la bona intenció del món, dels auto-enganys que es poden construir en la vida d’un adolescent, de l’erotització de la nostra societat  i en la responsabilitat que tots plegats tenim en una lacra que desgraciadament està de permanent actualitat. Un film ideal per reflexionar i parlar-ne i descobrir que molts dels problemes dels nostres adolescents es poden arreglar només arribant-hi a temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s