El precio a pagar: un thriller religiós

Aquest llibre  enceta un nou gènere literari: el thriller religiós. Un testimoni de fe carregat d’emocions fortes i narrat amb el mateix ritme trepidant que un best-seller de misteri. “El precio a pagar” és el llibre on Mohammed al-Sayyid al-Moussaoui , un xiïta iraquià, explica la història de la seva conversió al cristianisme i tots els obstacles que ha de superar fins convertir-se en el narrador d’aquest viatge existencial: Joseph Fadelle.

“El precio a pagar” ens endinsa en les profunditats de l’Islam, ens fa viure de primera mà les tràgiques conseqüències que pot tenir per un musulmà fer-se cristià i, per sobre de tot, ens dóna un testimoni de fe que sacseja les nostres pròpies conviccions. Us asseguro que si el comenceu, no el podreu deixar fins saber com acaba l’allau de persecucions, maltractaments, enganys i tirotejos que constitueixen la sorprenentment trama d’aquest llibre.

2 thoughts on “El precio a pagar: un thriller religiós

  1. Me l’han regalat aquest Nadal!
    Encara no l’he llegit però té bona pinta…

    Per cert, boníssima la cançó d’aquest Nadal. Molta força. Però em quedo amb el cover del Bruce del Nadal passat… La vas brodar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s