A tu, professor del #IESluisVives

Tots els mitjans es fan ressò avui dels aldarulls provocats a la manifestació d’estudiants d’ahir a València. Tothom ha aixecat el dit acusatori envers la policia, els estudiants, la delegada del govern o el ministre de l’Interior. Però ningú –ningú– ha parlat de tu, professor del Lluís Vives, principal responsable del que ha passat. Com un veritable manipulador has quedat a l’ombra de la notícia. Ningú ha parlat de tu ni d’aquells com tu que us heu dedicat a inflar el cap d’aquesta mainada, enviant-los a partir-se el cap no per una escola pública de qualitat sinó per defensar el teu propi salari.

Si un menor té un accident fora del centre educatiu en horari escolar, el responsable n’és el seu institut. Si un grup d’estudiants s’enfronta a la policia i provoca aldarulls a la via pública en horari escolar, el responsable ha de ser el seu centre educatiu, que haurà de depurar responsabilitats entre aquells que no només han permès aquesta marxa il·legal, sinó que l’han promogut. Recordem que un menor no té dret a organitzar una manifestació, com tampoc té dret encara a votar. Aquests nois i noies no havien d’estar ahir al carrer, sinó a les seves aules.

No puc amagar que tota aquesta situació em sulfura, em dol que s’hagi utilitzat d’aquesta manera uns adolescents i que alguns nostàlgics de la lluita anti-franquista encara es pensin que amb això contribueixen a fer una escola pública de qualitat.

2 thoughts on “A tu, professor del #IESluisVives

  1. La opinió es molt a contracorrent i molt encertada, que un tio de quinze-setze anys porti una samarreta de volem una república educativa de qualitat, no sé, o el tio pensa molt, o a darrera hi ha uns tios que foten oli al foc…La policia es va passar, ara, això no ens pot encegar davant el fet que els estudiants estan encesos i adoctrinat des de càtedres depressives perquè va caure el mur de Berlín!

    • Jo també he rebut porrassos de la policia nasional quan era adolescent. Sé com et sents després d’una càrrega així i comprenc les reaccions. Però com molt bé dius, aquí hi ha molt adoctrinament i infrastructura per pensar que això sigui una manifa espontànea d’una colla de nens que busquen gresca….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s