L’imam de Terrassa i la mentida

És lògic que una dona, en representació de les dones de la comunitat islàmica de Terrassa, surti a llegir un manifest en defensa del seu Imam, sobretot si es té en compte que l’estovaran de valent en cas que s’hi oposi, això sí, sense fer sang ni deixar marques…

El que no logro entendre és que surti l’imam negant el que ha proclamat des del púlpit. ¿La mentida no és un pecat per l’Islam?¿com és possible que una autoritat religiosa pugui mentir amb aquest cinisme? Sens dubte, l’Imam feia ús de  la taqiyya: aquest permís que tenen els musulmans per mentir quan està en joc el bé de l’Islam. Aquest pobre home no s’adona que la mentida, per més bona intenció que tingui, no pot contribuir mai al bé de l’Islam. Només aconseguirà dinamitar la seva pròpia credibilitat, generar una escletxa infranquejable amb els seus conciutadans i impedirà qualsevol mena de diàleg que permeti una convivència pacífica fins i tot en el si de les seves pròpies comunitats.

La mentida està estretament lligada a la violència, perquè nega el valor de la raó. El respecte per la veritat manifesta el respecte cap a les persones, siguin homes o dones, siguin fidels o infidels. Ara entenc una mica més les furibundes paraules de la Wafa Sultan, podràs estar-hi o no d’acord, però no hi ha dubte que traspuen un fort ressentiment que neix d’aquesta falta de respecte. Cria corbs…

7 thoughts on “L’imam de Terrassa i la mentida

  1. magnífic post,Txec! Gràcies per obrir els meus ulls. l video és impactant. I fa por pensar que aquesta dóna pot tenir els dies comptats pel que s’ha atrevit a fer i a dir.

  2. Realment, impactant! Quin valor! Dones com aquestes, son les que ens han obert les portes a totes les demés.. Per mi és admirable. Només vull fer un petit comentari, del que em va explicar una dona musulmana que viu al nostres país, Havia tingut tres abortaments un rera l’altre. El metge havia aconsellat que tingués molta cura de tenir mes abortaments pel risc que representava per ella. I li va dir que segurament no podria tenir fills. Jo li vaig dir, que podien adoptar un nen del seu país. Em va contestar que els homes musulmans només volen fills propis. Fa temps que no la veig. L’altre dia vaig veure al seu marit amb un altre dona, musulmana.
    Crec que amb aixó ho dic tot.
    Com és pot consentir en el nostre país, que aquest senyor Imam (vaja, he dit senyor?) digui aquestes barbaritats!

  3. Retroenllaç: Demografia islàmica | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s