Visc en un país estrany… (sobre #SalouFest i #EuroVegas)

Sembla que els fills dels britànics se senten cohibits a casa seva i han de marxar a l’estranger per mostrar tot el seu potencial destraler. Han trobat un estrany país on, si paguen el suficient, els hi deixen fer el que volen: poden córrer completament beguts pels carrers vestits de ballarines i trencar tots els retrovisors que troben, això sí, explicant a l’opinió pública que allò és en realitat una competició esportiva (quin esport més raro, ¿no?).

En aquest estrany país, si estàs disposat a pagar, s’acostumen fàcilment a deixar de dir les coses pel seu nom; per exemple: un macro centre dedicat al joc i els vicis en general, és en realitat un complex hoteler de negocis i per tal de fotre al país veí (que en aquest sentit encara està pitjor) estan disposats a passar-se pel forro totes les normatives d’urbanisme i aplicar les exempcions fiscals que faci falta.

El pitjor de tot aquest espectacle no és que aquest estrany país albergui borratxeres i casinos, el pitjor és que està venent a preu de saldo la seva integritat. Per això quan obre la boca algun dels nostres dignataris, a Brusel·les se’n fan un fart de riure. Tot això no atrau inversors, atrau a la púrria que es vol aprofitar de nosaltres. Hauríem de ser conscients que amb Saloufests, Eurovegas i Ryanairs que ens ofereixen l’oro i el magrebí per obtenir uns privilegis estem dilapidant a consciència la nostra credibilitat i això no es compra ni amb euros ni amb llocs de treball.

7 thoughts on “Visc en un país estrany… (sobre #SalouFest i #EuroVegas)

    • Tens raó… Però encara estimo, a més amb un desesperat dolor, aquesta meva pobra, bruta, trista i dissortada pàtria… Però de pacotilla, no, que consti! Bona nit, Aida!

      • Jo també me l’estimo! I pacotilla? t’ho comento un altre dia que vingui bé. Però te’n podrià parlar de varies experiències….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s