Si et toca el cor, et toca actuar…

El prestigiós publicista Alejandro Toledo caminava un dia pel carrer quan es va trobar un antic company de professió. Quan va anar a saludar-lo va comprovar que aquell amic es dirigia a un menjador social. Toledo no s’esperava una cosa així en la vida d’algú que anys enrere havia triomfat en la seva professió. Després el va veure sortir, ben vestit, i amb una bossa de menjar de Càritas.

Després de viure aquesta experiència, Alejandro Toledo, que ha treballat per artistes com Alejandro Sanz i marques líders en el seu sector, va decidir fer un «espot» per Càritas que aconseguís sensibilitzar la gent i donar a conèixer la importància del treball que realitza aquesta organització humanitària de l’Església catòlica. L’actor principal de l’anunci és un noi que va trobar al carrer fent malabars, i la coprotagonista és la filla del publicista i autor de l’espot.

«En els menjadors i albergs t’esperes trobar homeless i coses així. Però la realitat és la que hem conegut rodant. Les persones van vestides amb els seus vestits del Corte Inglès. La imatge que teníem dels necessitats ha canviat radicalment. I això és el més impactant. És una cosa que em pot passar a mi, per exemple, a persones amb fills petits. Això és el que més em va xocar », ha dit el publicista en una entrevista a RNE.

El nou «espot» de Càritas va ser rodat a Madrid, i cap de les persones que hi han treballat ha cobrat res. L’Alejandro Toledo creu que l’anunci costaria aproximadament 40.000 euros. Aviat veurem a la televisió aquest «espot» que arriba al cor i desperta la consciència.

Extret de Publicidad, cine y valores.

One thought on “Si et toca el cor, et toca actuar…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s