La millor ampolla del celler… ( #IronAndWine)

Ja fa un parell d’anys el camaleó ens va descobrir l’Iron and Wine: un peculiar cantautor nord-americà que grava els seus temes en un estudi casolà i els produeix ell mateix. Alguns el coneixereu per una de les cançons de la banda sonora de Twilight.

A la blogotheque (una pàgina francesa imprescindible pels amants de la música poc convencional) hi he trobat  aquesta peculiar versió de “The tree by the river”, gravada en el celler d’un bar de París.

La cançó és preciosa, l’acústica perfecte i la realització és molt, molt peculiar: un pla seqüència que va baixant per unes escales i ens deixa entreveure en Sam Beam mig ocult darrera els graons.

Un arpegi de guitarra molt nítid acompanya la seva veu suau que ens regala els versos de The tree by the river: el record d’un amor adolescent… Ens parla de nimietats, de coses sense cap transcendència excepte per aquells que ho van viure. Ara aquests records l’atrapen, una part d’ell s’ha quedat en aquella història i d’aleshores ençà sembla que les coses hagin perdut el seu significat.

Potser té raó, potser les coses només adquireixen sentit quan estimem…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s