Liebster Blog

Per més increïble que us pugui assemblar, resulta que el meu bloc ha rebut un premi: ni més ni menys que el Liebster Blog. Una iniciativa nascuda a Alemanya que no té cap remuneració econòmica ni cap mena de ressò mediàtic, és un premi que m’ha atorgat un blocaire i que a la vegada em permet premiar uns altres cinc blocs. En el meu cas aquest premi té un valor especial perquè qui m’ha premiat ha estat en Toni Cassany, un blocaire que ocupa un lloc molt alt en el meu ranking particular: filòleg i pintor, expert –no un teòric– en educació i tot el que escriu en el seu bloc o el que explica en les seves conferències no només resulta sempre interessant sinó que aconsegueix també fer-te passar una estona divertida.

He meditat amb molta calma a qui atorgaria jo els cinc premis i he decidit triar 5 blocs de 5 antics alumnes, perquè cal passar el relleu a les noves generacions:

1)      El blog regulero on cada post del “servidor” (així és com s’auto-anomena l’autor d’aquest bloc) és un festival de creativitat i imaginació, amb un sentit de l’humor molt peculiar i un estil cada cop més autèntic. Com que és un blocaire molt responsable, ara ha fet un parèntesi a les seves publicacions per enfrontar-se als exàmens… Esperem que aviat el tornem a tenir actiu.

2)      A la meva, un bloc tan espontani com el seu autor, en Nico, on aboca experiències quotidianes: desde els resultats de l’equip que entrena, les classes de cant i de química, una cançó que l’entusiasma , un llibre interessant o una aposta sobre el seu look personal.

3)      Carreras del Mundo no és el típic bloc sobre atletisme: cada carrera, cada entrenament està amanit d’anècdotes carregades d’humanitat i ambientades des de Sant Pol, a Kenia passant per qualsevol punt del planeta (en Marc ja comprendrà que el col·loqui per darrera del seu germà petit).

4)      Cartas en el Olvido, un jove filòsof de qui m’encanten les seves reflexions profundes i divertides, directes i suggerents. Tot en el seu bloc destil·la claredat (fet que demostra que té el cap tan ben moblat com el seu bloc).

5)      Pau Font Suñer, un bloc recentment estrenat per un estudiant d’ADE que només ha escrit dues publicacions al seu bloc, però si totes les que farà són com aquestes, sens dubte tenim un blocaire amb un futur molt prometedor.

Si els premiats voleu seguir la cadena heu de fer el següent:

1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i fer un enllaç al blocaire que te l’ha atorgat.

2. Nomenar els teus 5 blocs preferits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que els atorgues el guardó.

3. Esperar que aquests blocaires facin el mateix amb uns altres 5 blocs.

4 thoughts on “Liebster Blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s