Onades…

Potser la teva, com la meva, és una feina sense cap reconeixement social, la majoria de gent ni tan sols sap qui ets i el que fas, com ho fas i perquè, per no parlar del que et paguen per fer-ho. A tu, com a mi, ens mou només una motivació real, senzilla i positiva, una decisió personal que està més enllà de remuneracions econòmiques i prestigis socials.

Potser tenim feines rutinàries, lidiant temporals, suportant els embats de les onades que van i venen sempre amb la mateixa cadència, trepidant o parsimoniosa, erosionant mica en mica la nostra vitalitat i el nostre entusiasme… Ens convé observar el nostre voltant amb una perspectiva nova, amb un angle diferent. Només cal tancar els ulls, interpretar i comprendre que les adversitats fan més sòlid el nostre compromís i més autèntic el nostre treball. Cal obrir els ulls de nou amb una mirada nova, original i autèntica.

Tu i jo hem d’aprendre a convertir allò quotidià en espectacular, la prosa de cada dia en hendecasíl·lab. Si penses que la teva és una feina sense màgia, agafa mentalment la càmera d’en Mikey Smith i capta les onades de gratitud que t’envolten. Mira de fer quelcom digne de ser recordat amb una fotografia, mereixedor d’una victoriosa cicatriu per a la posteritat. No serem rics ni famosos, però direm amb la mà al cor que ens sentim afortunats de fer el que fem.

2 thoughts on “Onades…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s