Llegir la bíblia, resar el rosari i anar a missa…

No és habitual que els mitjans de comunicació es facin ressò de les conviccions religioses d’una celebritat, a no ser que es confessi creient de l’energia còsmica i la transmigració de les ànimes i practiqui la meditació trascendental en el jardí oriental del seu xalet de las Rozas.

En un món que viu de la façana no és fàcil reconèixer que llegeixes un llibre de final previsible i no obstant això carregat de misteri com és la Bíblia, que reses el rosari, una oració que a base de repetir avemaries acabes per comprendre’n el seu significat, i que vas a missa, a fer vida social amb l’eternitat, unes pràctiques que no són gaire fashions i que no compten amb molts adeptes en el món d’avui, però que sembla que encara funcionen…

7 thoughts on “Llegir la bíblia, resar el rosari i anar a missa…

 1. “Valiente testimonio”, sí, senyor. Avui dia s’ha de ser valent per dir això a Espanya o a Catalunya. Es pot dir qualsevol bajanada, però sí dius que ets catòlic i practicant, ja has begut oli, si és que vols triomfar. Així és aquest país, ens agradi o no.

 2. Perdoneu, però no em crec massa el que diu aquesta senyoreta.
  Crec que és una persona que gira depenen d’on bufa el vent ….
  Però, si m’equivoco, està molt bé, que ho digui i més sent una persona mediàtica.
  Espero equivocar-me !!!!

  • Certament, començar és de molts, però acabar… de sants. Ningú que emprengui aquest camí té la certesa d’acabar-lo, cal superar dubtes, cal nedar contra-corrent i és evident que en els ambients que es mou aquesta noia no ho té gens fàcil…

   • Quan has rebut una educació, totalment diferent, és molt difícil.
    Els dubtes, que et porten a la confusió. La solitud davant del cercle en que et mous. És molt dur….Has de canviar pràcticament tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s