No tot ha d’acabar tal com va començar…

Com la història d’en Michael, el protagonista d’aquest magnífic anunci: amb una càmera subjectiva el veiem tal com és en l’actualitat, un noi sa i amb bon aspecte que parla educadament amb una psicoterapeuta de la fundació Barnado’s. Amb un fals pla-seqüència anem tirant enrera en el temps i, en pocs segons, entenem per què en Michael ha arribat fins aquí:

Una manera original de fer-nos entendre que els problemes d’adaptació i conducta de molts joves arrelen en la vulnerabilitat d’un nen en una situació de risc, en aquell temor infundat, en l’exclusió, el bulling o els maltractaments físics o psíquics que ha patit durant la seva infantesa. La nostra vida, com el rumb d’un vaixell, pot anar-se’n a la deriva si en els prolegòmens del recorregut un factor terriblement paralitzador i destructiu com la por altera el correcte desenvolupament de la nostra personalitat.

3 thoughts on “No tot ha d’acabar tal com va començar…

  1. Aquest és un tema terriblement dolorós.
    Però, exacte, “no tot ha d’acabar tal com va començar”.
    Hi ha moltes maneres d’aconseguir una vida nova….buscar ajuda amb professionals…. moltes ganes de viure i mirar endavant….i el dia que mires enrera saber veure que has guanyat la partida.
    Una de les coses que sempre he cregut necessàries, és que una persona maltractada necessita justícia…cosa que moltes vegades no arriba.
    Però el més important és pensar que ens han donat l’ oportunitat meravellosa de viure i això ningú té dret a prendre’ns-ho !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s