Sunshine of your love

Els Cream han estat sens dubte una de les millors bandes de la historia del rock. Cap altre grup ha congregat una quantitat tan gran de genialitat en tants pocs membres: Jack Bruce al baix, Eric Clapton a la guitarra i el malaguanyat Ginger Baker a la bateria eren considerats the cream of the crop, d’aquí el nom de la banda. Explica en Clapton que tots tres tenien una personalitat tan forta damunt l’escenari que les cançons se sabia com començaven però mai se sabia com acabarien, perquè la virtuositat de cadascun d’ells feia impossible un lideratge: els temes s’allargaven fins l’infinit –amb cançons de més de 16 minuts– en un constant fluir de creativitat i psicodèlia…

La cançó més coneguda dels Cream va sorgir gràcies a una base de baix creada per en Jack Bruce en unes circumstàncies ben especials que van donar títol a la cançó. Una història d’un minut i mig que val la pena d’escoltar.

Una història que ens demostra que ni els genis estan eximits de l’esforç, cal treballar amb constància, amb tossuderia, encara que haguem estat tota la nit bregant sense fruit, la inspiració, quan arribi, ens ha de trobar al peu del canó.

Anuncis

4 thoughts on “Sunshine of your love

  1. Molt bo aquest testimoni. De vegades ens hi posem de valent i no arriba la inspiració, i de sobte, en el moment menys pensat… L’esforç sempre dóna el seu fruit.

    • Ben segur que tu ens podries explicar les hores que t’has passat hores buscant i buscant i quan ja dones la jornada per perduda, contra tot pronòstic una gran clapada de bolets capgira tot el que era lògic tot fent evident, que per un moment, ens en sortim!!!

  2. La inspiració et sorprèn quan meny t’ho esperes. Realment és sorprenent…..
    Per cert, aquest cap de setmana he vist i escoltat als JN BAND. Em van agradar molt !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s