Un món apte per tots els públics…

El que fa mal un nen de 10 anys, fa mal a un vell de 80. No sé perquè quan deixen de ser nens deixem també de banda conductes saludables, no sé perquè exigim als més petits allò que no sabem exigir-nos a nosaltres mateixos… Pot ser si ens féssim nens la societat milloraria: seria fantàstic viure en un món apte per tots els públics, oi?

Anuncis

2 thoughts on “Un món apte per tots els públics…

  1. Reconec que la idea d’aquest anunci publicitari és boníssima. Chapeau per el seu creador. Però també reconec que, malgrat saber que fumar és molt dolent, crec que seguiré fumant com abans.
    El que tu dius és ben cert: allò que taca un nen també taca un vell. El que embruta una criatura petita també embruta un home o una dona gran. Moltes vegades he pensat el per què qualificar certes coses (pel·lícules, publicacions…) com no aptes per menors de 18 anys. Si no són aptes per un noi de 17 anys, tampoc són aptes per un de 18 o per un home de 40 o de 60. Un altra cosa és que estigui prohibit el seu consum fins una certa edat, però això no vol dir que siguin aptes. Després, cadascú actuarà com vulgui.
    I això ho podríem aplicar a molts altres aspectes de la vida que ens poden fer mal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s