Del seminari als Jocs Olímpics de Londres…

Aquests dies ha aparegut en diversos mitjans en Litus Ballbé, un jugador de l’equip d’hoquei herba de la selecció espanyola amb una història ben peculiar. Resulta que en Litus està estudiant per a ser mossèn al seminari de Barcelona i compatibilitza la seva vocació religiosa amb l’esport que ha practicat des dels 5 anys.

En Litus és un paio normal, que va patir una adolescència diguem que convulsa –fins i tot el van expulsar de la selecció cadet pel seu mal comportament– , un jove a qui agradava anar de festa i fer bretolades… però un bon día, després de guanyar la medalla de bronze en el mundial sub-21, va decidir fer una peregrinació a Medjugorje per agrair-ho a la Mare de Déu, i ella, que no es deixa guanyar en generositat, el va premiar amb la vocació al sacerdoci. En Litus va decidir  deixar-ho tot i anar a estudiar teologia, donant així per finiquitada la seva carrera esportiva… Però com sempre l’home proposa i Déu disposa, i sembla ser que Déu va preferir que en Litus continués fruint del seu esport i que no perdés ocasió de mostrar al món el seu testimoniatge.

No us perdeu el magnífic article que li van dedicar ahir a El País i l’entrevista que li van fer a TVE i que us deixo a continuació:

2 thoughts on “Del seminari als Jocs Olímpics de Londres…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s