La unió fa la força #11s2012

De dretes i d’esquerres, progres i rancis, lliberals o conservadors, creients i agnòstics, del Barça o de l’Espanyol, nascuts a Barcelona o a Iznàjar, blancs o negres, rics o pobres, hipotecats o banquers, joves o vells, pagesos i pixapins, pijos i quillos, mixtes i diferenciats, patronal i sindicats, cultes o ignorants, públics i concertats, cosmopolites i provincians, emprenedors o emprenyadors, radicals i moderats, independentistes o no tant independentistes, tant fa… El millor del meu país és que després de 300 anys convivint en un Estat que viu de la confrontació nosaltres encara seguim fent pinya. Bona Diada a tots!

4 thoughts on “La unió fa la força #11s2012

  1. Ho comparteixo. Ho trobo inspiradíssim. Ara, jo insisteixo que la capçalera de la manifestació diu el que diu i que qui s’hi posi al darrera opta per la independència, no té més. Els qui no són tan independentistes ho han de saber això, i m’encanta que hi siguin, però no es negui l’evidència, tampoc.

    • Sí, sí, però fins i tot aquestes persones que van a la manifestació sense compartir el missatge de la capçalera saben que ara toca demanar la independència per aconseguir el pacte fiscal o el que sigui. Hi ha gent que hi anirà per convicció i d’altres per estratègia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s