Brindem per allò que val la pena

No sé si les nostres pretensions independentistes repercutiran en les vendes de productes catalans a la resta de l’Estat, però de ben segur que Freixenet no notarà cap hipotètic boicot als productes catalans amb una campanya publicitària com la que ha engegat de cares al proper Nadal:

Brindo per Freixenet i brindo perquè tots plegats, en aquests moments políticament convulsos, sapiguem deixar de banda allò que ens separa i brindem per tot allò que ens uneix. No vull dir que haguem de passar per alt les nostres conviccions ni renunciar als nostres drets, sinó simplement que posem la política al lloc que li correspon i que sapiguem distingir les idees de les persones, perquè, al capdavall, les coses que realment valen la pena en aquesta vida es poden expressar en tots els idiomes i no tenen res a veure amb impostos, fronteres ni banderes.

Jo aquest Nadal també  brindaré per tu, Mariano i per tu, Alícia i per tu, Soraya i per tu, Pedro J. i per tu, Alfredo i per tu, siguis qui siguis i pensis com pensis… perquè tu i els teus mereixeu tota la felicitat que hi càpiga en el vostre cor.

4 thoughts on “Brindem per allò que val la pena

    • M’afalaga el que dius, però no és mèrit meu: en el nostre país hi ha “immigrants” i “natius” democràtics, depenent de si han nascut abans o després de la transició…

  1. Retroenllaç: Brindo pels records | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s