Esquizofrènia PParanoide

El passat 17 d’abril el PP va presentar una moció al senat on “se rechaza el derecho de soberanía de Marruecos sobre el Sahara Occidental, mientras el pueblo saharaui no se pronuncie a través de un referéndum libre y democrático”, per això les consultes independentistes són il·legals a Espanya.

Després de les declaracions d’en Rubalcaba dient que la Constitució s’havia de reformar, Cospedal replica que “debemos ser garantes de la Constitución”. Clar, per això us vau passar pel forro l’article 30 apartat 2 quan vau suprimir el servei militar obligatori.

La mateixa Cospedal va afegir que “romper con la Transición o la Constitución es una enorme irresponsabilidad”, la mateixa que vau cometre quan fa un any vau afegir un article a corre-cuita quan la Merkel i els mercats us ho van exigir, amb el suport només del PSOE i menystenint  el tan preuat “consens constitucional”.

El passat 25-s, després de la manifestació d’indignats a les rodalies del Congrés, Saenz de Santamaria va declarar que “hay que atender a la calle cuando uno se manifiesta pacíficamente y donde debe hacerlo”, just el que vau fer l’Onze de Setembre, quan vau relegar la notícia de la manifestació de la Diada al cinquè lloc del telediario.

Com més va més convençut estic que aquesta vegada no ens les tindrem amb gent ufana i superba sinó amb una colla d’esquizofrènics paranoics que alteren la realitat d’acord amb la seva conveniència. Perdoneu que m’exalti, però algú ho havia de dir.

11 thoughts on “Esquizofrènia PParanoide

 1. Retroenllaç: Esquizofrènia PParanoide | Soma | Scoop.it

 2. Sento discrepar totalment, del contingut i del to d’aquest escrit, impropi del “SOMA”, del seu estil habitual…
  Aquest escrit em sembla un pur “panflet”…

  • Ramón!!! No t’ho agafis malament però objectivament penso que el meu to no gasta ni la meitat de la mala baba d’alguns mitjans de la Villa i Corte. Fa pocs dies, per exemple, un conegut periodista d’un d’aquests mitjans va dir que no s’hauria de retallar el pressupost de Defensa, per si s’han de portar els tancs a Catalunya… Per mi, aquestes declaracions encara que estiguin formulades amb un to seriós i amb un castellà perfectament acadèmic, són una neta apologia de la violència.
   Amb el meu escrit només he pretès exposar cruament les flagrants contradiccions en les que està caient el PP davant les reclamacions sobiranistes de Catalunya: unes contradiccions que ens mostren una evident esquizofrènia política.
   Aquest és honestament el meu punt de vista i per qualificar-lo de panfletillo caldria aportar arguments que ho justifiquin. De moment, pel número de visites i pel ressò que està tenint a les xarxes, penso que no m’he allunyat gaire del parer d’una majoria dels meus lectors.
   Gràcies pel comentari!

 3. Retroenllaç: Si tots els espanyols pensessin així… | soma

 4. Retroenllaç: Olé tú, Wert | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s