Golàs

El clàssic va acabar amb empat i sense polèmiques, així que avui no tenim tema per discutir al cafè, però jo no renunciaré a escriure sobre futbol. Avui no parlaré del Barça ni del Madrid (ni de l’Athleti), sinó d’un golàs que ha donat la volta al món i que ha aconseguit un milió de visites al Youtube i que no és ni d’en Messi ni d’en Ronaldo (ni d’en Llorente). Es tracta del gol de tisora que en Nico Calabria va marcar en un partit de la lliga universitària de futbol i que no tindria res d’especial si no fos pel fet que en Nico només té una cama i juga amb crosses.

Darrera d’aquest golàs trobem un jove amb un afany de superació a prova de bomba. Un jove discapacitat que practica i competeix en diversos esports (fins i tot ha pujat el Kilimanjaro) i que creu que la la seva discapacitat no el defineix,”la meva discapacitat és un repte”, afirma.

Ja em sap greu que el vídeo que us poso estigui en anglès, però la veritat és que no calen moltes paraules; les imatges són suficients per adonar-se que a aquest nano li falta una cama per deixar lloc al seu immens coratge.

2 thoughts on “Golàs

  1. Retroenllaç: Golàs | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s