Demografia islàmica

L’altre dia corria pel Facebook un vídeo que no puc inserir aquí per una qüestió de principis. Es tracta d’una presentació que compara les dades de natalitat d’europeus i d’immigrants musulmans i fa una previsió de quan aquests països esdevindran de majoria islàmica (entre d’altres, segons aquest vídeo, es veu que França serà una república islàmica d’aquí 39 anys…).

He de reconèixer que m’ha indignat que persones que tinc per assenyades s’hagin fet ressò d’un instrument de propaganda xenòfoba com aquest. Un vídeo que des del primer moment representa els musulmans com un càncer que s’estén per Europa, mirats des de la perspectiva d’algú que es creu l’amo del continent, per què? perquè va arribar primer? Europa s’ha construït gràcies al mestissatge de pobles vinguts de tot arreu, de romans, jueus, fenicis, cartaginesos, íbers, celtes, saxons i un llarg etcètera de gent que amb la seva llengua, la seva cultura i les seves tradicions ha anat construint aquest magnífic mosaic que és Europa. És que hi ha algú que es pugui atorgar el dret de dir que va ser el primer d’arribar? Europa s’ha construït precisament d’aquesta amalgama de gents congregada sota un mateix paraigües: el dret romà, nascut de la trobada entre el cristianisme i la filosofia grega que té com a fonament la dignitat de la persona, subjecte d’uns drets que la protegeixen de l’arbitrarietat dels mateixos governants. Aquest principi és el que va originar la creació dels parlaments, el dret de gents, la Revolució Francesa o el naixement dels estats moderns…

I aquest paraigües no és exclusiu dels cristians. Aquest paraigües s’ha estès pel món sencer proporcionant una base i una inspiració a totes les constitucions del món civilitzat. Sincerament creieu que els immigrants islàmics que han nascut aquí suprimiran tot aquest patrimoni? De debò penseu que els musulmans vinguts a Europa romandran en una bombolla fins que els europeus ens extingim? Que s’estan tancant en pisos patera reproduint-se com conills perquè quan siguin majoria facin l’assalt al poder com qui envaeix la ciutat de Troya? No creieu més aviat que si són aquí és perquè en molts dels seus països no poden fruir de la pau i la llibertat i la prosperitat que tenen aquí? No us adoneu que la majoria d’ells comparteixen els nostres mateixos valors -encara que ni ells ni nosaltres els reconeguem com a cristians-?

No heu vist el que ha passat amb les primaveres àrabs? Molts musulmans volen viure a Egipte, Tuníssia o Síria com ho fan els seus parents a França, Anglaterra o Alemània: en pau, democràcia i llibertat. No veieu com els joves musulmans s’emmirallen en els nostres països, admiren en Messi i en Ronaldo (encara que es digui Cristiano), vesteixen Dolce & Gabana i s’empassen totes les pel·lícules de Hollywood?

D’aquí a 39 anys potser a França hi haurà més musulmans que cristians, però no dubteu ni un moment que França seguirà tenint una constitució que respectarà la llibertat, la igualtat i la fraternitat dels seus ciutadans. No em vingueu amb dades de natalitat dels immigrants musulmans, demostreu-me, en tot cas, els seus intents per capgirar la llibertat religiosa, per suprimir els drets de les dones (com les prèdiques de l‘imam de Terrassa) o el seu menyspreu envers els nostres principis democràtics i les nostres institucions… Convé que no ens equivoquem d’enemic. No senyors, el problema no és la immigració islàmica, el problema és el relativisme d’occident, el pensament dèbil, la renúncia de la pròpia identitat que es dóna entre molts dels seus ciutadans i que no fa més que créixer la por envers el nou-vingut a qui no som capaços d’explicar qui som, d’on venim i on anem (com molt bé explica la Sayeeda Warsi). El problema no és l’Islam sinó la desconfiança, la intolerància i el fanatisme… I vídeos com aquest no fan més que alimentar-los.

3 thoughts on “Demografia islàmica

  1. Molt bé el que dius, però després de mirar el vídeo és per estar un xic preocupats. Per què? No ho sé, però les dades a mí, personalment, no em fan gens de gràcia, què vols que et digui…? Són demolidores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s