Els enemics d’Espanya

Penós l’ús que el govern espanyol ha fet dels organismes de l’Estat. Penós que pretengui condicionar el vot filtrant en període electoral un suposat informe policial. Penós que dicti l’actuació del fiscal de l’Estat i de la policia. Penós que els seus ministres donin credibilitat a un document d’origen dubtós i alimentin els rumors amb insinuacions (demostrant així la seva connivència). Penós que d’una plomada es carreguin l’estat de dret substituint la presumpció d’innocència per una declaració davant notari. Penós.

No em calia un suposat informe policial sense data ni signatura per veure la seva microscòpica alçada moral. No necessitava de tot aquest trist espectacle per comprovar el seu menyspreu envers una part de l’Estat que amb la boca diuen que s’estimen però amb els fets demostren que sotmeten. Set anys després del 11M ens han tornat a expressar clarament què és per vostès la democràcia, quin respecte els hi mereix la veritat i el lògic temor que senten envers la llibertat. Una actuació irresponsable, que legitima el joc brut i dinamita els principis fonamentals de la democràcia; un flac favor al prestigi de la fiscalia, la policia nacional i la classe política, que tira per terra la transparència i alimenta la desconfiança dels ciutadans envers les institucions de l’Estat i que, en darrera instància, acaba per minar allò que defensen: la unitat d’Espanya (no ho dic jo, ho diu el mismíssim Blas Piñar)

Potser una Catalunya independent serà una república bananera, però vostès ja estan ofegant Espanya en la mentira amb un estil de fer política propi d’un país tercermundista. Per més que ens senyalin amb el dit, no aconseguiran enganyar-nos, vostès són els autèntics enemics d’Espanya.

One thought on “Els enemics d’Espanya

  1. Retroenllaç: Els enemics d’Espanya | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s