Fes-ho saber: és Nadal!

Fes-ho saber, és Nadal“És temps de Nadal. Ja no cal tenir por. Per Nadal deixem passar la llum i desterrem les tenebres, i en el nostre món d’abundància podem difondre un somriure d’alegria. Estira els teus braços al voltant del món per Nadal.

Però per Nadal, quan ens estem divertint, dir una oració, resar pels altres, és fa difícil. Hi ha tot un món fora de la teva finestra i és un món de por terrible: quan l’aigua només flueix en l’amarg regueró de les llàgrimes.

I les campanes de Nadal també sonen allà. És un toc ruïnós de campanes. Anem-hi, aquesta nit, gràcies a Déu, són ells… I no hi haurà neu a l’Àfrica aquest temps de Nadal. El major regal que tindran aquest any és la vida on res no creix, ni la pluja ni els rius flueixen… Saben ells que és Nadal arreu?

Aquí estàs tu. Aixeca la teva copa per a tothom: això és per a ells, sota d’aquest sol ardent. Saben ells que és Nadal arreu?… Alimenta el món! Llibertat! Fes-ho saber: és temps de Nadal!”

Aquest és el Video Remix de les tres versions “oficials” de “Do They Know It’s Christmas” del 1984, 1989 i 2004 amb la versió més recent del musical ‘Glee’ (2009). Els quatre vídeos musicals es combinen amb imatges del moviment Occupy Wall Street i amb imatges dels aixecaments de la primavera àrab, en particular, les que van tenir lloc en els països africans el 2011.

One thought on “Fes-ho saber: és Nadal!

  1. Retroenllaç: Fes-ho saber: és Nadal! | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s