Més val creure que veure: Derek Rabelo

Derek RabeloA la petita ciutat de Guarapari, a Brasil, el pare de Derek Rabelo -un reconegut surfista professional- va pregar perquè el seu fill esdevingués algun dia un famós surfista com ell. Malauradament, el 25 de maig de 1992, la seva oració semblava sense resposta quan, per culpa d’un glaucoma, en Derek va néixer cec. Disset anys més tard, en Derek va decidir que malgrat la seva ceguesa encara volia navegar i volia fer surf al North Shore d’Oahu. A través del suport dels seus pares i un gran amic i entrenador de surf, Derek es va embarcar en un viatge de tres anys d’esgotador entrenament mental, físic i espiritual.

“Intento imaginar el que passa al meu voltant, com són els colors, les escenes”, afirma Rabelo que sempre va tenir clar que volia fer surf. La seva mare explica que “el dia que el seu fill li va confessar que volia domar la mar, gairebé li dóna un infart”. I no només és el surf, Rabelo també practica futbol i natació, va amb bici i fins i tot s’atreveix a llançar-se per les rampes d’una half amb un monopatí.

En Derek ha esdevingut un exemple de perseverança i ha dibuixat un camí que inspira els millors surfistes del món. Gràcies a la seva història ens adonem que els millors viatges de la vida es caminen gràcies al que creiem i no el que veiem.

One thought on “Més val creure que veure: Derek Rabelo

  1. Retroenllaç: Més val creure que veure: Derek Rabelo | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s