Saludar és gratis (retallades amb il·lusió)

Saludar és gratisUn amic i lector incondicional d’aquest bloc va publicar abans d’ahir una carta a La Vanguardia amb una fotografia d’una peculiar iniciativa que ha tingut: se li va ocórrer de penjar un cartell a l’inici del carril bici Girona-Sant Feliu “per a esportistes o amants de la natura que fan el trajecte Girona-Quart. La cordialitat -diu en Toni- brilla per la seva absència al llarg i ample del carril bici de Girona. Si us plau saludeu amb un bon dia, bona tarda o un simple hola. Tot el que un dóna, li retorna multiplicat per dos”.

La idea m’ha encantat. Si tots ens hi posem, amb petites inciatives com aquesta podem girar aquest món com un mitjó. No cal ser un superheroi, només cal que aixequis el cap del mòbil o del que tinguis entre mans i t’adonaràs que estàs envoltat de persones que mereixen com a mínim un somriure. Gràcies Toni!

Us deixo amb un vídeo de day to disconnect, una iniciativa com la d’en Toni d’una fundació jueva:

3 thoughts on “Saludar és gratis (retallades amb il·lusió)

  1. Ara fa molt de temps que no he anat pel carril bici… i si que és veritat que alguna vegada m’havia trobat amb algú que no et deia res, i jo em quedava extrenyada. Fins i tot no cal pronunciar res, (si és un que va molt cansant) amb un simple somriure és suficient per mostrar a l’altra persona una mica de complicitat. Una molt bona iniciativa!!!!
    A veure si el pròxim cop que vaig a correr per allà, s’ha convertit en un petit i bonic espai on tothom saludar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s