La família Dennehy (l’ONU en petita escala)

Dennehy FamilyEn Michael i la Sharon Dennehy eren una família convencional: tenien tres fills i les coses els hi anaven francament bé, prou bé com per decidir trencar amb la normalitat i començar un procés d’adopció que els portaria a formar una família de 14 membres. A partir de 1993 els Dennehy van obrir les portes de la seva família i del seu cor a 9 nens orfes de diferents països del món. Tres d’ells greument discapacitats.

Tinc el convenciment que la família és el motor d’aquest planeta, que la crisi que travessem no la superarem sense enfortir els únics llaços que no passen per la mercantilització del capital sinó per la gratuïtat dels afectes… Però el cas dels Dennehy sobrepassa qualsevol expectativa. Aquesta gent no són només un motor, són un remolcador: persones que van per davant i ens donen un testimoni que sacseja les nostres consciències.

Extret de CatholicLink

3 thoughts on “La família Dennehy (l’ONU en petita escala)

  1. Retroenllaç: La família Dennehy (l'ONU en petita escala) | Soma | Scoop.it

  2. Una història molt bonica! M’ha encantat veure com els nens amb discapacitats, somreien! Són feliços en aquesta nova família que tenen! Cada dia estic més segura que per poc que pugui, algun dia vull adoptar un fill/filla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s