La gran mentida de la ideologia de gènere

brainwashD’un temps ençà el feminisme radical ens ha fet creure que la diferència entre l’home i la dona és purament genital, que en realitat homes i dones som iguals i que les diferències de gènere venen donades per factors ambientals com la família, l’educació i la tradició cultural. Segons ells una nena prefereix una nina i un nen un cotxe teledirigit perquè d’una manera o altra els hem inculcat aquesta elecció, sense que hi hagi cap motiu biològic que justifiqui el seu comportament diferenciat.

El periodista norueg Harald Eia –una mena de Jordi Évole– porta a terme un documental d’investigació en el que pretén dilucidar per quina raó Noruega, sent un país on es respecta la igualtat i es combat la discriminació sexual en tots els àmbits, resulta que el 90% d’enginyers són homes i el 90% d’auxiliars sanitaris són dones. Per trobar una resposta a aquesta pregunta entrevista als experts en temes de gènere. Però en Harald no es conforma amb el que li diuen i contrasta les seves respostes amb investigacions científiques al respecte. El resultat és aclaparador i posa de relleu que en aquesta qüestió estem sotmesos a un veritable “rentat de cervell”.

He penjat el vídeo en format avi al núvol per si us el voleu descarregar. Dura uns 35 minuts i està subtitulat en espanyol. També el podeu veure aquí:

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

One thought on “La gran mentida de la ideologia de gènere

  1. Retroenllaç: La gran mentida de la ideologia de gènere | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s