#PrayforCristina

Cristina és la persona més jove del món en patir l’eprayforCristinancefalopatia espongiforme de Creutzfeldt-Jakob. Des que es va detectar la malaltia ja fa dos anys, els seus pares estan movent cel, mar i terra per intentar salvar la seva filla. Encara ningú els hi ha donat una solució ja que no s’ha descobert cap cura per aquesta malaltia.

”La nostra filla d’11 anys va contreure una terrible malaltia degenerativa, ràpida i mortal. Ara ja no parla i amb prou feines pot moure els seus membres. Però tenim fe en salvar-la.” Els pares han explorat pràcticament totes les possibilitats i el que demanen ara, sobretot, són oracions. Com diu la Rosa Almendro, la mare de la Cristina: ”La gent et truca i et diu què necessites? Necessites diners? Necessites que t’acompanyi? Jo, com podeu suposar, el que vull és estar amb la nena, agraeixo moltíssim tot el que ens diu la gent, però sempre els demano el mateix: el que podeu fer és resar”.

Per això la xarxa social mayfeelings.com ha difós aquest vídeo, per donar suport a la Cristina i la seva família demanant oracions, i d’altra banda, donar a conèixer a l’opinió pública la seva situació mèdica i així propiciar la possibilitat de trobar algun metge o científic que pogués donar alguna llum sobre la curació d’aquesta malaltia i el seu tractament. Per aconseguir la màxima difusió possible, també en un àmbit internacional, el vídeo s’ha subtitulat a l’anglès.

5 thoughts on “#PrayforCristina

  1. Retroenllaç: #PrayforCristina | Soma | Scoop.it

  2. Retroenllaç: #PrayporMerche: una altra història de @MayFeelings | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s