Una conversa pot canviar la teva vida…

el poder d'una conversaPer què perdre el temps anant a buscar aquella persona per dir-li una cosa que ja li puc dir per correu o enviant-li un whatsapp? Amb la de coses que tenim per fer cada dia, per què perdre el temps “xerrant”?

Ahir deia que les noves tecnologies no arribaran a substituir mai el paper i avui escric que tampoc podran substituir mai una conversa, encara que no siguem del tot conscients de la importància que en aquestes converses tenen en la nostra vida. Si fem una mica de repàs a la nostra biografia, veurem que hi ha hagut converses que ens han marcat profundament, persones que amb les paraules que ens han dit –i amb els silencis amb què ens han escoltat– han transformat poc o molt la nostra existència, converses que no poden ser substituïdes pel facebook el twitter o el whatsapp. L’Álvaro González-Alorda ens ho explica en aquesta magnífica conferència d’uns 20 minuts que us recomano de veure.

4 thoughts on “Una conversa pot canviar la teva vida…

  1. Retroenllaç: Una conversa pot canviar la teva vida... | Soma | Scoop.it

  2. Malgrat el seu context -una conferència pensada per el món dels negocis- el seu contingut és realment interessant per a tothom en general. Ens fa pensar ens aspectes evidents que ens passen desapercebuts a diari.
    Ben trobat, el vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s