Ari Mateu i el poder transformador del treball

ari_mateuM’ha encantat aquest petit reportatge sobre l’Ari Mateu, una creativa multidisciplinar i emprenedora, que ens explica el seu periple professional i els projectes en els que actualment es troba immersa. El seu secret? creure en el que fa, gaudir-hi i, sobretot, fer-ho amb amor, perquè l’amor, per si mateix, és sempre creatiu… Un aprenentatge que no ha assolit en cap de les escoles o universitats on ha estudiat, sinó en el caliu de la seva pròpia llar on va aprendre a fer ganxet al costat de la seva àvia.

Perquè el que fa realment valuoses les seves creacions no són els materials que treballa sinó la il·lusió amb què els transforma. No hi ha doncs objecte petit i corrent que escapi d’aquesta espiral creativa que tots portem a dins i que és capaç no ja de convertir en or tot el que toquem sinó de trobar gratificació en la nostra pròpia feina i generar unes sinèrgies que ens alliberen de l’individualisme… L’Ari ens demostra, un cop més, que no hi ha feina petita si es fa amb amor.

Per això, de la mateixa manera que ella pot transformar materials vulgars en objectes preciosos i convertir uns llapis en una joia, també cadascú de nosaltres amb el nostre propi treball podem arribar a canviar el món que ens envolta. Tal com ja va entendre el marxisme, el nostre treball té un enorme poder transformador, però no en virtut de la ciència i la tècnica com ells creien, sinó en virtut de l’amor que l’ésser humà és capaç de posar en tot el que fa.

One thought on “Ari Mateu i el poder transformador del treball

  1. Retroenllaç: Ari Mateu i el poder transformador del treball ...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s