#PrayporMerche: una altra història de @MayFeelings

prayformercheFa uns dies vaig compartir amb vosaltres la història de la Cristina i la xarxa d’oracions que s’havia teixit gràcies a MayFeelings. En aquell moment 400 persones resaven per ella, avui ja són més de 2.800…

Aquesta vegada us presento la història de la Merche, una jove mare de Fuensalida, un poblet prop de Madrid, que pateix un càncer de pronòstic incert. Una història que pot servir de suport per a moltes persones que estiguin en una situació semblant de malaltia i d’angoixa. Perquè, en paraules de la Merche, ”ens en podem sortir. Aquí no s’acaba tot, pots fer alguna cosa més. A la vida, tot i que tinguis càncer, no cal fer un parèntesi, cal viure-la.”

Una actitud encoratjadora i vitalista que ens convida a viure el present i aconsegueix un estrany fenomen: insuflar-nos optimisme a nosaltres que estem sans. Perquè quan escoltes un malalt de càncer dir que  ”jo segueixo pensant que el més bonic encara ha d’arribar” realment se’t cau per terra tot el pessimisme… A més de resar per la Merche i per en Narcís i per totes les persones que pateixen aquesta malaltia també els hi he de donar les gràcies pel seu amor a la vida i per la seva alegria, pel seu esperit de lluita i superació i per la seva fe a prova de bomba.

One thought on “#PrayporMerche: una altra història de @MayFeelings

  1. Retroenllaç: #PrayporMerche: una altra història de @M...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s