Ser jove

Grandfather and Grandson Backpacking“La joventut no és una època de la vida, és un estat de la ment. És un impuls de la voluntat, una qualitat de la imaginació, una força de les emocions, un predomini del coratge sobre la timidesa, de l’afany d’aventura sobre el desig de comoditat.
Ningú envelleix simplement per viure un determinat nombre d’anys. La gent envelleix per abandonar els seus ideals. Els anys arruguen la pell, però renunciar a l’entusiasme arruga l’ànima. La preocupació, el dubte, la desconfiança, la por i la desesperació són el veritable pes dels anys que inclinen el nostre cap i ensorren les nostres ànimes.
Sigui amb setanta o amb disset anys, el que hi ha al cor de cada ésser és l’amor per la bellesa, la dolça sorpresa dels estels, la brillantor de les coses i dels pensaments, el repte intrèpid dels esdeveniments i la il·lusió infantil pel que vindrà, i l’alegria i el joc de la vida.
Tu ets tan jove com la teva fe, tan vell com el teu dubte, tan jove com la teva confiança en tu mateix, tan vell com la teva por. Mentre el teu cor rebi missatges de bellesa, d’alegria, de coratge, de grandesa i del poder de la terra, de l’home i de l’infinit, sempre seràs jove”.

General Douglas MacArthur

4 thoughts on “Ser jove

  1. Retroenllaç: Ser jove | Soma | Scoop.it

  2. Aquest blog es èpic. La música que hi sona és èpica. Les cites que si penjen són èpiques. Les idees que se’n treuen son èpiques. Llarga vida a Soma.

  3. Retroenllaç: Elogi de la vellesa | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s