Silk Road: l’eBay de les drogues

silkroad-1024x557Sabies que tens davant dels nassos el més gran mercat d’estupefaents que ha existit mai? Així com ho sents. Només cal que des del teu ordinador accedeixis a Silk Road, un portal que posa en contacte venedors i compradors de droga. Un autèntic narco-eBay on pots comprar ja mateix des d’heroïna fins a LSD mantenint completament l’anonimat. Abans caldrà que t’instal·lis a l’ordinador una petita aplicació que permet la navegació anònima del teu explorador, vas a l’adreça de silk road (que per raons obvies no te la penso donar) i accedeixes al més gran mercat de narcòtics que et puguis arribar a imaginar… Ara bé, a l’hora de pagar no s’accepta cap mena de transacció monetària, ja que revelarien la identitat del comprador i el venedor, per això cal realitzar la compra en bitcoins, una moneda virtual que fins ara, innocent de mi, havia pensat que era simplement una manera friky de pagar les compres per internet i no una burda estratagema per blanquejar el diner del narcotràfic…

No m’ha calgut comprar cap al·lucinogen per quedar-me flipant. Quan he vist tot el “tinglado” m’he quedat de pasta boniato. Sobretot pel fet que tot aquest arsenal destructiu de vides humanes estigui a l’abast de tothom amb una impunitat absoluta davant del buit legal que es produeix en l’espai virtual. Per això m’he vist en l’obligació de donar-ho a conèixer, no per fomentar-ne el consum sinó per denunciar-ho i actuar fins allà on ens ho permeti la llei. La propagació del mercadeig on-line de substàncies prohibides té efectes devastadors entre la població i especialment entre els més joves: des de la intoxicació amb substàncies que han estat sintetitzades en condicions precàries a l’abús del consum d’estupefaents. Perquè l’addicció augmenta amb el consum i tots els estudis demostren que el consum de drogues augmenta quan són més accessibles. El primer consum, aquell que ve motivat per la curiositat, no s’arriba a donar mai si aquella droga no és accessible. És evident, per tant, que si no fem res per evitar-ho, la ruta de la seda es convertirà aviat en el camí de la perdició de molts menors d’edat, que al cap i a la fi són els més vulnerables… Us deixo un vídeo en anglès que ho explica amb pels i senyals.

Translate into your language:

Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

2 thoughts on “Silk Road: l’eBay de les drogues

  1. Retroenllaç: Silk Road: l'eBay de les drogues | Soma | Scoop.it

  2. No coneixia la problemàtica la veritat! Rothschild ja ho va acertar quan va dir “give me control of a nation’s money supply, and I care not who makes its laws.”. Realment creia que l’aparació de les Bitcoins (o moneda descentralitzades) ajudaria al benestar del planeta, però sembla ser el contrari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s