El primer gest ho pot canviar tot… #FirstChangesEverything

FirstChangesEverythingVisc en una ciutat petita on sovint et creues amb gent pel carrer que tu saps qui són però dubtes si ells recorden qui ets tu: la nena a qui estiraves de la cueta al parvulari, l’electricista que va venir a arreglar el calentador l’any passat, la verdulera del mercat o aquell paio que jugava de davanter i que et vas encarregar de marcar de prop quan encara jugaves a futbol… Gent amb qui tens un tracte esporàdic, que potser en desconeixes el nom, però que pots ubicar perfectament en un lloc i un moment de la teva vida. Davant d’aquestes trobades, ambdós vianants, invariablement, si són realment gironins, fan veure que no s’han vist… Sí, és lleig però és així. Déu ens ha donat moltes qualitats però no la de ser l’alegria de la huerta i no acostumem a ser gaire efusius en el tracte amb les persones, però entre poc i massa, no? Què costa un petit gest de salutació encara que sigui envers una persona desconeguda? Pot ser amb aquella petita salutació encetem un dominó de petits canvis que humanitzin la vida de moltes persones en aquest dilluns gris i feixuc.

Aquest és el sentit de l’anunci de New Era: que prenem com a referència la llegenda del beisbol, en Jackie Robinson (el primer afroamericà a jugar a les Grans Lligues de Beisbol) i que sortim al terreny de joc de les nostres vides disposats a canviar el joc, a tocar-nos la gorra, a cercar la complicitat de les persones que ens envolten i onejar la nostra pròpia bandera; a impulsar un canvi i no conformar-nos només a ser un simple espectador.

En el hashtag #FirstChangesEverything pots filmar-te a tu mateix fent aquest gest i participar en aquesta campanya.

Translate into your language:

Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

One thought on “El primer gest ho pot canviar tot… #FirstChangesEverything

  1. Retroenllaç: El primer gest ho pot canviar tot... #FirstChan...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s