Desperta a la vida

desperta a la vida“Sempre hi ha coses màgiques just davant nostre. A vegades, simplement no estem prou atents per veure-les. Però si de veritat obres els ulls al món, t’adonaràs que no hi ha límit a tota la bellesa que podem arribar a veure al voltant nostre… Desperta a la vida”.

Però per despertar a la vida no cal que t’atipis de cafè. No cal que et mantinguis a l’expectativa que sorgeixi quelcom divertit o inspirador, perquè ets tu qui pot fer divertida i inspiradora la realitat que t’envolta, perquè cada ésser humà, amb la seva creativitat, amb la seva alegria, amb el seu esperit de servei, té la capacitat d’aturar el temps i fer transcendent allò més anodí, de convertir en poesia la prosa diària.

No és qüestió de cafè… És qüestió d’amor.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

2 thoughts on “Desperta a la vida

  1. Retroenllaç: Desperta a la vida | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s