Culte al cos

cameron russellEn aquests darrers anys he constatat que entre els meus alumnes creix el nombre de nois que substitueixen els esports tradicionals -futbol, bàsquet, tennis…- pel gimnàs. Aquesta tendència respon sovint a una exigència dels seus horaris: unes hores de gimnàs a la setmana són més fàcils d’encabir que uns entrenaments i uns partits programats en dies i hores concrets… Però en la majoria de casos, el gimnàs respon a un culte pel cos que ja no és  patrimoni exclusiu de les noies .Cada cop hi ha més nois que aspiren a lluir unes abdominals com les d’en Cristiano Ronaldo.

Com a educador aquest és un tema que em capfica. En un adolescent, la preocupació excessiva per la seva imatge personal comporta sempre una certa inseguretat “estètica” que pot tenir repercussions en el seu desenvolupament personal. Per això convé transmetre als nostres adolescents una sana preocupació pel seu aspecte extern, que tingui com objectiu sentir-se a gust amb si mateixos i no amb els cànons estètics del moment. Que cultivin una personalitat forta i madura i no es deixin arrossegar per les modes. La Cameron Russell, una model publicitària reconeguda internacionalment, ens dóna algunes idees en aquesta interessant conferència.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

One thought on “Culte al cos

  1. Retroenllaç: Culte al cos | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s