Pare, t’estic veient

imwatchingyoudadNo sé si existeix algun estudi estadístic al respecte, però amb els anys que porto com educador he descobert que els nens que realitzen alguna activitat lúdica o esportiva de manera regular amb el seu pare, tenen molts menys problemes a l’adolescència. La raó és evident: quan existeixen espais de connexió pare-fill: un esport o una afició comú, una tasca de la llar de la que se n’encarreguin tots dos… es generen complicitats, on pare i fill parlen de coses que els hi són exclusives i que la resta de la família no saben de què va. Es crea un clima de confiança en el que s’estableix una comunicació franca i relaxada que facilita la confidència: el fill s’obre i explica al seu pare el que potser no li ha explicat ni al seu millor amic.

Quan exposo aquesta idea davant d’un auditori format per matrimonis no sé per què però totes les dones fan una mirada incisiva als seus marits. Suposo que serà perquè elles també ho veuen però el pare s’excusa amb que si la feina, que si el cansament, que si el nen no vol… Potser aquest vídeo els arribi a convèncer.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

7 thoughts on “Pare, t’estic veient

  1. Retroenllaç: Pare, t'estic mirant | Soma | Scoop.it

  2. Retroenllaç: Pare i a la vegada amic… | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s