Caputxeta sense poesia

Father and Daughter Reading Book on Sofa– Quin rotllo de conte, papa!
– Doncs a mi m’encantava quan me l’explicava el teu avi…
– Sí, però era una altra època… Ara això de la caputxeta és massa lineal i previsible, saps? A més a més, queden molts buits per omplir… A veure, quina era la topografia del camí per on havia de passar la Caputxeta? Quin tipus de subsòl hi havia en el bosc? Quina medicació es prenia la iaia per la seva malaltia?
– Vols dir que tot això guarda alguna relació amb l’argument?
– No directament, però cal que proporcionis molta informació per estimular totes les àrees d’aprenentatge. No oblidis que la nostra és una generació digital. Tenim un cervell multi-tasca…
– Ja, però si hagués d’explicar tots aquests detalls…. Demà encara hi seria
– Clar papa, per això existeixen els híper-links i els mapes conceptuals i l’hipertext… Mira, enlloc del rotllo aquest de la Caputxeta perquè no ho intentes amb una infografia i me l’envies a l’iPad?

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

7 thoughts on “Caputxeta sense poesia

  1. No sé si als nens d’avui en dia, els contes tradicionals i clàssics de tota la vida no els interessen… però per mi no hi ha res millor que un conte llegit amb tendresa i passió per pare/mare/àvia… Recordo amb especial “carinyo” com la meva àvia em llegia llibres mentres dinava. Abans de començar a dinar em deia que anés a escollir el que volia, i després ella asseguda al meu costat me’l llegia. 🙂

    • Per més que es desenvolupi la tecnologia digital, els contes de l’àvia són insubstituïble… I el vídeo crec que no fa més que demostrar ho.
      Gràcies pel comentari!

  2. Retroenllaç: Caputxeta sense poesia | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s