El forat negre

black hole“El Forat Negre” és un curt-metratge produït per Future Shorts i que esdevé una divertida reflexió sobre els límits de la cobdícia humana o més aviat sobre l’absència d’aquests límits. El desig de “tenir més” és insaciable i quan la prosperitat econòmica passa per davant de l’honestedat i la rectitud, aleshores l’ésser humà cau per un pendent relliscós on cada cop va més embalat i resulta més difícil aturar-se. Els casos de corrupció que han afectat el nostre país en aquests darrers anys i que la crisi econòmica ha posat al descobert en són una demostració evident.

La cobdícia és un forat negre que acaba adduint la nostra existència i que té un enorme poder destructor de les persones i les comunitats humanes.  El desig desordenat i excessiu per la riquesa, l’afany de gaudir de prosperitat, de mantenir o aconseguir un estatus social, no és exclusiu dels rics ni dels pobres, és una tendència present en tot individu i que cal mantenir-se alerta per no caure en aquesta esclavitud personal comparable amb el fet d’estar tancats en una caixa forta: envoltats de diners per fora i buits per dintre: “De què li serveix a l’home guanyar el món sencer si perd la seva ànima?” (Mc 8, 36)

Gràcies a la inspiració de Caholic Link

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

4 thoughts on “El forat negre

  1. Retroenllaç: El forat negre | Soma | Scoop.it

  2. Retroenllaç: El forat negre | El mussol d'Aqualata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s