I si ens aixequem?

i si ens aixequemPer què pactem amb el conformisme de deixar les coses com estan? Per què no trenquem amb el sedentarisme de pensar que els problemes que patim són estructurals? Per què pactem amb la mediocritat i ens auto-convencem que els nostres defectes formen part del nostre caràcter? No serà que formen part de la nostra falta de caràcter? No et sembla que la societat consumista a base de pa i circ t’ha deixat els muscles flàccids, incapaços de reaccionar davant la injustícia i la mentida? No vols dir que potser ha arribat l’hora d’aixecar-nos i revelar-nos en primer lloc contra la nostra pròpia poltroneria, contra el nostre cofoisme, contra els nostres propis murs mentals que ens impedeixen creure que les coses poden canviar?

I si ens aixequem? I si ens decidim a viure una vida plena, lliure, autèntica? I si ens decidim a canviar aquest món?… Només així podrem fer front a tots els profetes de la modernitat amb cervells de micròfon que “des de les seves poltrones llepaires ens manen idees de merda”.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

7 thoughts on “I si ens aixequem?

  1. Retroenllaç: I si ens aixequem? | Soma | Scoop.it

  2. Nos hemos convertido en un rebaño de ovejas y mientras no me toque a mi ,para que complicarme la vida, tendríamos hacernos un autoexamen de cada uno y empezar a conocernos y aceptarnos lo que somos con todo lo que conlleva de bueno y malo y el siguiente paso unirnos con las ideas claras de lo que queremos y de lo que se tiene que hacer.Un saludo

    • Me ha gustado lo que has escrito. Hay que empezar por el autoexamen porqué si no somos capaces de cambiarnos a nosotros mismos, como vamos a cambiar el sistema?

  3. Retroenllaç: Bipolaritat Corporativa (aka. Responsabilitat Social Corporativa) | l'Optimista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s