En família no passa res… I si passa, què importa? I si importa, què passa?

nederlandenDiuen els experts que els ciutadans de l’Estat Espanyol estan capejant la crisi gràcies a la família. Són moltes les persones que quan s’han quedat sense feina, sense subsidis i sense casa no s’han trobat en caiguda lliure, sinó que han trobat el coixí de pares, germans, avis i tiets disposats a donar un cop de mà.

La família, sustentada en els vincles forts i estables del compromís matrimonial, és l’únic àmbit en el que les alegries i les preocupacions són plenament compartits. En família sempre hi ha quelcom a celebrar i les desgràcies es reparteixen entre tots. La família ens fa sentir forts, amb una fortalesa prestada de l’afecte i el compromís de les persones que ens estimen de manera incondicional. En família no passa res… I si passa, què importa? I si importa, què passa?

Us deixo amb un anunci de Nationale-Nederlanden que és tota una metàfora visual del que he dit.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

6 thoughts on “En família no passa res… I si passa, què importa? I si importa, què passa?

  1. Retroenllaç: En família no passa res... I si passa, q...

  2. La familia es el lugar de entrenamiento, el laboratorio, el gimnasio donde se entrena, prueba y ejercita el espíritu, alma y cuerpo para la lucha en la vida. No solo los genes se heredan, sino también los valores. No solo el apellido se otorga, sino también los valores. No solo la persona trasciende sino también sus valores. Muchas gracias y que Dios los bendiga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s