Els miracles existeixen

Antonia CabreraEl 28 d’abril de 2012, Antonia Cabrera, de 16 anys, natural de Santiago de Xile, va patir un vessament cerebral que la va deixar en estat de coma durant dues setmanes. El seu pronòstic era morir, o en el millor dels casos, quedar com un vegetal.

Pocs dies després, el 2 de maig, una persona anomenada Bernadeta va publicar una de les primeres peticions (Prays) a la xarxa social May Feelings: “Per Antonia Cabrera, una nena de 15 anys que es troba internada a la UTI perquè li va venir un vessament cerebral; l’hemorràgia no ha parat durant 3 dies. Els doctors no hi veuen cura absoluta. Es demanen pregàries per familiars i la seva salvació. ELS MIRACLES EXISTEIXEN “.

En menys d’un any, el Pray per la recuperació d’Antonia Cabrera, va generar gairebé 2.000 oracions, més de 400 comentaris i missatges de suport.

Tot i la gravetat del seu estat, gairebé un any després, Antonia Cabrera a dia d’avui ha aconseguit tornar a caminar. El seu diagnòstic actual és una hemiparèxia dreta, que li impedeix moure gran part del costat dret del seu cos. El miracle no és només la seva recuperació física, és la seva alegria enmig de l’adversitat, la seva força vital, el seu optimisme, el seu coratge… De debò que escoltar l’Antonia provoca un curtcircuit emocional: pitja el play i tingues els kleenex a mà.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

12 thoughts on “Els miracles existeixen

  1. Retroenllaç: Els miracles existeixen | Soma | Scoop.it

    • Solo se puede realizar el milagro si creemos, màs allà de la lògica humana y calculadora, que es possible que suceda… La fe exige soltar amarras y dejarse llevar por el viento del espiritual, y en ese salto “al vacío” descubrimos un panorama nuevo e insospechado…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s