Estrella vs San Miguel

estrella vs san miguelCom que en aquest blog m’he fet el propòsit de publicar només coses positives, deixaré de banda qualsevol comentari de l’anunci d’Estrella d’aquest estiu perquè no salvaria ni la música (si voleu aprofundir us recomano els comentaris que va suscitar a Nació Digital).

Sense cap mena de dubte em quedo amb la campanya de San Miguel i no és perquè porti nom de sant sinó per un altre motiu també molt catòlic: perquè el Live your life d’en Mika transmet uns valors universals amb els que m’hi sento completament identificat: optimisme, amistat, germanor, generositat, empatia… Uns valors més necessaris que mai en un context de crisi econòmica com el que estem patint a casa nostra, almenys molt més escaients que una colla de hipsters en un xalet idíl·lic banyant-se amb supermodels i fotent-se una paella de traca i mocador.

San Miguel l’ha tornat a encertar, potser perquè enlloc de mirar-se el melic mediterrani aposta per uns valors universals, fidel a la seva tradició de ser la nostra cervesa amb més projecció internacional… I més barata que l’Estrella (tot s’ha de dir).

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

6 thoughts on “Estrella vs San Miguel

  1. Retroenllaç: Estrella vs San Miguel | Soma | Scoop.it

  2. I really didn’t understand a word, sorry, but I saw the picture of San Miguel Beer. San Miguel beer Brewery. was first established in the Philippines,( San Miguel Corporation.), in late 1800s. They put up breweries all over the world, but the biggest investment was in Spain.

    • Hahaha! I really don’t expect you understand Catalan!
      It’s nice discover that Catalonia and the Philippines have in common… The beer!
      Thanks for the comment and congrats for your nice and interesting blog!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s