Com es fa un heroi?

What-makes-a-hero-Matthew-WinklerQuè tenen en comú personatges literaris com Harry Potter, Katniss Everdeen (dels Jocs de la fam) o Frodo Bolson? -Com es construeix un heroi? Què tenen a veure amb nosaltres, pobres mortals, tots aquests personatges del cinema i la literatura?

En aquesta petita lliçó TED de Matthew Winkler se’ns explica el nexe comú entre tots els herois que s’han creat al llarg de totes totes les èpoques, en totes les cultures, i demostra que tots ells no són més que una representació simbòlica de les nostres pròpies vides. Ens projectem en els herois que hem creat i plasmem en ells les nostres pròpies lluites, els nostres temors i les nostres esperances. No vol dir que els humans anhelem una vida heroica, sinó que l’heroisme ja és quelcom intrínsec a la nostra existència, ¿o és que encara desconeixies que tu ets un heroi?

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

3 thoughts on “Com es fa un heroi?

  1. Retroenllaç: Com es fa un heroi? | Soma | Scoop.it

  2. Retroenllaç: Com es fa un heroi? | Escola i Educació ...

  3. Retroenllaç: L’anti-heroi que tots portem dins | soma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s