Creu i ratlla

cleanslateNo acostumo a compartir en el meu blog gaire detalls de la meva vida privada. No m’agrada ventilar la meva intimitat i menys en aquesta finestra exposada a les mirades indiscretes d’arreu del món… Però avui faré una excepció; avui no em fa res descobrir-vos un dels meus secrets més personals, una de les claus del que podríem anomenar –sense semblar pretenciós– el meu progrés personal.

El fet és que, des de fa uns anys, els dilluns acostumo a acudir al sagrament de la confessió. Així, tal com sona. Penso que no hi ha millor manera de començar la setmana que fer creu i ratlla amb el meu passat i tornar a començar de zero. I en aquests anys he experimentat que és enormement balsàmic parar-se a reconèixer els propis errors, deixar-los enrere demanant perdó i fer el propòsit de recomençar de nou, amb la força que et dóna saber que allà dalt hi ha un Déu que mai no es cansa de perdonar i que setmana rera setmana em dóna una altra oportunitat.

Ell sap millor que ningú de quina pasta estic fet, i com em convé sentir-me escoltat, acollit i perdonat.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

9 thoughts on “Creu i ratlla

 1. Hello,

  Thanks so much for the recent like of my blog post about volunteering and for the blog follow. It led me to your interesting blog, which I am now following.

  I am also using the cool translation feature so I can read your blog in English.

  I look forward to reading more of your posts.

  Happy blogging!

  Nancy

  • it’s great that people around the world can read what I write in Catalan! Thanks Google!!
   Yes, I’m teacher in a highschool and I coordinate volunteerism among my students. I’m sorry your project has not gone ahead.
   Thank you for your comment and follow up together! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s