Una masterchef… Cega

christine-ha-300Christine Ha va ser la guanyadora de la tercera temporada del Masterchef nord-americà. Tots sabem de la pressió a la que estan sotmesos els concursants en aquest programa i l’enorme nivell d’exigència que hi ha en cada eliminatòria, per això reconeixem el mèrit que té guanyar el títol de masterchef, però encara ho fa més gran el fet que la Christine sigui cega. Pateix una malaltia auto-immune anomenada neuromielitis òptica (NMO) que li va causar la pèrdua permanent de la visió.
Durant la gran final, en el moment en què els jutges li van anunciar que ella seria la nova masterchef, a milions d’espectadors se’ls hi va posar la pell de gallina i d’alguna manera molts d’ells es van sentir premiats per aquell veredicte. La Christine no només havia donat una lliçó de cuina, sinó un missatge de fe en la naturalesa humana, un exemple terriblement inspirador de tenacitat i valentia.
Ella mateixa va dir: “Només vull que la gent s’adoni de tot el que poden fer si realment volen, si tenen aquesta passió, aquest foc, aquesta integritat, aquest desig… que pot superar qualsevol obstacle i qualsevol desafiament per aconseguir el que realment vols i demostrar-ho davant el món. Tothom és molt capaç. molt més capaços del que ens pensem.”
Unes paraules que demostren una clarividència que ja voldríem molts de nosaltres… Que ens pensem que hi veiem.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

5 thoughts on “Una masterchef… Cega

  1. Jo segueixo la sèrie “Bones”, i un dels moment més dramàtics arriba quan una parella descobreix que el seu futur fill té un 25% de probabilitats de néixer cec. Uns plors, una deseperació… Qualsevol diria que els hi han anunciat la mort del fill!! Molt lamentable…

    • No s’adonen del mal que fan representant d’una manera tan dramàtica les discapacitats… Trobo molt fort, per exemple, que la llei de l’avortament espanyola inclogui com a supòsit per avortar que el fetus pateixi una discapacitat… Com si això restés dignitat a les persones…

  2. Retroenllaç: Una masterchef... Cega | Soma | Scoop.it

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s