Ikea Taiwan: la vida és un regal que només podem agrair amb amor

ikea_taiwanEn Ramon m’ha fet arribar aquest anunci d’IKEA de Taiwan i no me’n puc estar de publicar-lo. Des de l’embaràs fins a l’escola passant pel part, els primers passos, els petits aprenentatges i les escenes quotidianes de 15 famílies reals. Un magnífic homenatge a la família que ve d’un dels països més poblats del món i que ens ensenya, amb 3 minuts, que la vida és un regal preciós i l’amor l’única manera de retribuir aquest do tan gran. Així de simple.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

3 thoughts on “Ikea Taiwan: la vida és un regal que només podem agrair amb amor

  1. Retroenllaç: Ikea Taiwan: la vida és un regal que nom...

  2. L’anunci és realment bo, perquè coincideixo amb quin és el que diuen ser el regal més gran. Només em pregunto…com s’ho feia la meva mare amb vuit fills i sense aquestes cases tan plenes de coses i maques? Gràcies Txema!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s