El got offline: un invent revolucionari

salve-jorge-bar-offline-glass-600-45210Els smartphones han irromput en la nostra vida d’una manera cada cop més absorbent. Quan tenim un moment sentim la necessitat imperiosa d’engegar l’aparell i ens deixem hipnotitzar per la seva pantalla per llegir correus, whatsapps, actualitzar l’estat del Facebook, repassar els darrers twits i, en el meu cas, contestar els comentaris del blog… És molt freqüent trobar-se en un bar diverses persones en una mateixa taula i cadascuna connectada al seu propi smartphone. El bar Salve Jorge de Sao Paulo ha trobat la solució a aquest problema: el got offline, un invent francament revolucionari.

Translate into your language: Saudi-Arabia-iconBulgaria-iconChina-iconCroatia-iconCzechDenmark-iconNetherlands-flat-iconUnited-Kingdom-iconFinland-iconFrance-iconGermany-iconGreece-iconIndia-iconItaly-iconJapan-iconSouth-Korea-iconNorway-iconPoland-iconPortugal-iconRomania-iconRussia-iconSpain-iconSweden-icon (1)

5 thoughts on “El got offline: un invent revolucionari

  1. Retroenllaç: El got offline: un invent revolucionari | Soma ...

  2. Molt bo!

    A veure si inventen un altre pels patis d’escola, transports públics, cinemes i un llarg etcètera. És repulsiu el poc respecta d’alguns vers l’ús d’aquestes andròmines.

    • Tens tota la raó, Xavi, però amb la mà al cor he d’entonar jo també el mea culpa perquè aquesta maleïda andròmina també em té succionat!!! Gràcies pel comentari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s